Bookmark and Share
Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv
Tilmeld dig nyhedsmail og få nyheder direkte i din mailboks.
Din e-mail (angives altid)
Dit navn (kun ved tilmelding)
Firmanavn (ikke krævet)

Tilmeld dig Steenses.dk på Facebook  Følg Steenses.dk på Twitter  Opdateringer fra Steenses.dk på RSS

  • Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

TILBUD  på sportprodukter fra CDON. Sportsafdelingen på CDON.COM tilbyder 400 kr. rabat på sportsprodukter til normalpris for mindst 1000 kr. Kode: xYqqRwcW - gælder t.o.m. 30-04-2014. Klik her: Besøg CDON.com - se andre rabatkoder fra CDON.com her.

Gucca fylder 11 år, og giver frem til den 21. april 11% EKSTRA rabat på ALT i webshopen. Brug værdikoden 11AAR. Gratis fragt på ordrer over 499 DKK og ellers fast fragt på 39,95 DKK uanset antal varer. Køb bøger, DVD, CD; spil, elektronik, tøj, legetøj og andre goder sager her.

Brug af værktøjer

Vær opmærksom på, at der er tale om værktøjer og at "det rigtige værktøj er det halve arbejde". Det betyder altså, at uanset værktøjet, er det stadig din vurdering af den enkelte situation i dit liv, som skal være afgørende for, hvorledes du vil handle i hvert enkelt tilfælde.

Du bør altså ikke ukritisk lade noget værktøj eller nogen vejledning være andet end det, som det er tiltænkt at være - et værktøj.

Brug din sunde fornuft og lad din egen indre stemme vejlede dig. Stol hellere på dig selv end på værktøjer eller vejledning, som kun ligger inde med en del af den oplevelse af situationen, som du selv har.

Vær kritisk, vær på vagt, lad dig ikke vildlede men lad dig vejlede.

  

Kun du selv kan være herre i dit liv.

  

 

 

 

 

 

 


Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]