Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

  • Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Bevisførelse

 

Kraniet består af tre knogler! Underkæben, ansigtsknoglen og en kalot, der sidder ovenpå. Ovenover ørerne er der placeret en messinghægte på hver side af kraniet. Denne hægte kan lukkes op, så lægerne kan komme ind til hjernen, der er en blå klud fyldt med kridtstøv. I toppen af kalotten er der et hul, som passer på den stålstøtte der kommer fra rygraden og som holder hovedet oppe. Fra indvendig på underkæben og op til ansigtsknoglen er der placeret et gummibånd i hver side. Når vi skal spise, åbner vi munden og gummibåndet sørger derefter for, at munden lukker sig sammen igen.

Det er ganske vist, jeg har selv set det i biologilokalet.

Selvom vi ikke kan se radiobølger tror vi på dem. Vi kan se effekten.

Mennesket har besøgt månen. Det har vi set på TV.

Enhver sandhed er farvet af den bevidsthed, som oplever den. Du bør derfor betragte denne hjemmeside med samme omhu og skepsis, som du betragter enhver anden hjemmeside eller et hvilket som helst andet påstulat eller udsagn. Avisernes gengivelser af begivenheder og indslag bragt i TV er farvet af den journalist eller den redaktør, som har ansvaret for udarbejdelsen. Billedmanipulation er en kendsgerning og alt kan bevises. Er de statistiske data store nok, vil det endda være muligt og at foretage matematiske udregninger der bekræfter de angivne beviser.

Det forholder sig på nøjagtig samme måde med denne hjemmeside. Den er et udtryk for mine oplevelser i min verden men det betyder ikke, at den vil være sandfærdig i din.

Din dømmekraft er afgørende
Hvad du derfor oplever, bør du forholde dig til ud fra din egen erfaring. Søg efter i dit hjerte og få fornemmelsen af, om en given påstand har sin rigtighed i netop dit tilfælde. Hvad jeg gør og tror på er ikke nødvendigvis også det, du skal bruge. Omvendt kan jeg måske heller ikke bruge noget fra din verden. Kun hvis vi lytter til hinanden har vi muligheden for at blive afklaret med hensyn til hinandens ønsker og mål på en sådan måde at vi kan støtte og hjælpe hinanden på vej.

 

Retfærdigvis kan jeg oplyse, at kranie inklusive ansigtsskelet består af ca. 25 knogler. Det er i altfald, hvad jeg kan tælle i anatomibogen.

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop