• Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Om clairvoyant vejledning til problemknusning

Vi har alle vores opgaver i livet at tumle med. De store af slagsen kan det være rart at få et alternativt syn på - en synsvinkel, der ikke er vores egen. Typisk for at vi kan få en anden vinkel, der måske giver os et bedre grundlag til at bestemme os for, hvilken vej vi skal vælge. De praktiske og verdslige opgaver er typisk lettere at håndtere end opgaver der involverer vores sind og følelser. Også her kan clairvoyant vejledning komme på tale. Og der findes rigtig mange, rigtig gode clairvoyante, som er i stand til at hjælpe os. Der er så lige nogle punkter vi bør være Obs på:

1 - Der findes opgaver i livet, hvor vi ikke kan få clairvoyant hjælp, og hvor det er op til vores egen vurdering og dømmekraft, at finde det - for os - korrekte svar. Livsopgaver, vi har påtaget os at klare som en del af vores livsformål, kan ligge i denne kategori.

2 - Al clairvoyant vejledning er - uden undtagelse - farvet af de livserfaringer den clairvoyante selv har høstet. Spørgsmålet er, hvor meget dette påvirker formidlingen af de oplysninger der videregives, og om vi formår at omsætte svaret, så det er praktisk brugbart i vores eget liv.

3 - Kun vi selv ligger inde med samtlige nødvendige oplysninger til at navigere gennem vores personlige liv og al ekstern vejledning bliver derfor kun udfra et begrænset kendskab til helheden. End ikke den clairvoyante vejledning er fuldkommen.

4 - Overdreven brug af clairvoyant vejledning vil give utiltrækkelige og/eller forskellige svar. Livet handler ikke alene om, at vi skal stole på andre. Det handler også om, at vi skal stole på os selv.

5 - Kun vi selv er Herre i vores eget liv - og kun vi selv står til ansvar for dette. At alle clairvoyante giver enslydende svar, betyder ikke nødvendigvis, at svaret er korrekt. Det kan også betyde, at vi skal skifte bane.


Blog oversigt

Alle indlæg bliver gennemset forud for offentliggørelse. Indlæg med ugyldig e-mail adresse slettes. E-mail adresse vises ikke i blog-oversigten.

Bemærk: Alle felter markeret med * skal udfyldes.

Dit navn
*
Din E-mail
*
Hjemmeside
 
Overskrift
*
Kommentar
*
Marker her
send mail, når der er nye indlæg i denne blog
 
 
 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop