Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

 • Steen's Alternative
 • v/ Steen Andersen
 • Tlf.: +45 2679 4222
 • Mail:
 

TEMA: Mental oprydning

Nyhedsmail udsendt den: 04-08-2011 kl. 18:43:01

 

 • Tema: Mental oprydning
 • Vejle: Clairvoyant vejledning - testpersoner søges
 • Vejle: Tirsdagsmeditationer
 • Vamdrup: Helsemesse
 • Odense: Lokaler søges
 • Hjemmesiden
 • Facebook
 • Gode links

  

 

Garfield - Smile   

TEMA: Mental oprydning

Jo - jeg ville have sendt den første nyhedsmail allerede i juni. Det lykkedes mig bare ikke, at få de sidste detaljer på plads. Her er den så.

Jeg har gennem de seneste måneder bakset med at få mit sind til at arbejde efter de mest optimale rammer. Rammer der gør, at jeg kan nå de mål, jeg sætter mig. Og det på alle plan og i alle forhold - jeg vil af med de begrænsende sider og have mere af de udviklende. Jeg er kommet et godt stykke og mine erfaringer vil jeg gerne dele med dig, i håb om at du kan gøre brug af en eller flere dele.

Min arbejdsplan har været ud fra Mahatma Ghandi's ord:

Hold øje med dine tanker, for de bliver dine ord.
Tag vare på og iagttag dine ord, for de bliver dine handlinger.
Overvej og bedøm dine handlinger, for de bliver dine vaner.
Værdsæt og iagttag dine vaner, for de bliver dine værdier.
Forstå og omfavn dine værdier, for de bliver din skæbne.

For mig har det betydet en flertrins proces, hvor jeg efter tur har haft fokus på forskellige delelementer og hvor jeg "har ransaget min sjæl" og brugt "min omverdens spejl" for at få alle dele med - og der kommer hele tiden nyt frem:

 • Mit talte sprog, der er afledt af mine tanker
 • Min egen indstilling til verden: handlinger, vaner og værdier
 • En drejning til mere positiv tænkning og holdning
 • Afklaring af forhindringer

Mit sprog og min indstilling har jeg arbejdet med tidligere - for år tilbage. Det var nogenlunde på plads. Der var igen kommet nogle mentale aflejringer, der kunne gøres bedre. Brug af formuleringer som "Alle andre ...", "Ingen andre ...", "Altid" og "Aldrig" er absolutter og i grunden ret omfattende - i praksis også basis for, at jeg har skabt historier i min bevidsthed. Heldigvis er det min egen bevidsthed der er mest påvirket af disse "historier" og jeg har mulighed for at ændre på det. Jeg har i en periode forsøgt at finde disse og tilsvarende udsagn i mine egne formuleringer. Det har givet anledning til en del aha oplevelser at få bedre overensstemmelse mellem mine ord og mine faktiske tanker, meninger og holdninger.

Efterfølgende har jeg arbejdet med positive bekræftelser og visualisering. Jeg har fundet en vej til at opnå effektive og hurtige transformationer. I denne proces, er jeg løbet i den - foreløbige - lås, at jeg ikke kan komme videre. Uanset hvad jeg har foretaget mig, har processen kun være brugbar et stykke mod målet. Efter en tid sker der ikke mere. Det er som en barriere, der ikke kan nedbrydes.

Jeg har fundet ud af, at uanset intentionen i positive bekræftelser og uanset hvad jeg har bokset med af positive tanker og visualiseringer, så ligger der et indpodet lag af ubevidste mønstre, som skal opløses, før jeg kan komme helt igennem. Jeg arbejder nu med værktøjer der kan klare denne afvikling og det ser lovende ud. Jeg er endnu ikke helt på det rene med formen i denne del og jeg vil derfor komme med en mere uddybende beskrivelse senere.

Heldigvis oplever jeg samlet set store fremskridt og det er den del, der er min drivkraft. Fremskridt er flere gange større end de hindringer jeg møder og jeg vil i kommende nyhedsmails beskrive de enkelte processer mere uddybende. Hvis du bliver hængende på mailinglisten, får du således en arbejdsplan tilsendt for, hvordan det er muligt at gribe din egen udviklingsproces an.

Tak for din tid. Hvis du synes denne mail er værd at sende videre, er du velkommen til det. Husk at få billederne med, når du sender videre. Det giver et bedre indtryk :-)

  

 


  

 

Steen Andersen   

TILBUD: clairvoyance

I en begrænset periode tilbyder jeg clairvoyance til nedsat pris, da jeg er under uddannelse hos Clairvoyance Skolen - En Tanke Til Forskel. Alle vil få svar men jeg kan ikke garantere, at alle får en clairvoyance. I øjeblikket er der ventetid.

Læs mere og bestil en clairvoyance til private på hjemmesiden.

INTRODUKTION: Hjælp til problemknusning

Tumler du med en problemstilling i din hverddag, kan jeg tilbyde en clairvoyant vurdering af din aktuelle situation. Vi mødes og tager et kig på og en snak om dine muligheder. Ved brug af Tankefelt Terapi og samtale får du en bedre indre ballast til at arbejde videre med din situation og til at finde den vej, der for dig er bedst.

Mulige problemstillinger kan være: Afhængigheder, Fobier, Stress, Allergier, Traumer, Fremtiden, Karriere, Vægt .....

Læs mere og bestil hjælp til problemknusning.

For begge ovenstående gælder, at møder foregår i min konsultation i Vejle.

  

 


  

 

Judy Rasmussen   

Meditationsgrupper i Vejle 

Det går efter først til mølle princippet og starter op d. 9. august over 7 tirsdage om aftenen af ca. 1 til 2 timers varighed. Vi afprøver forskellige meditationer bl.a Sufi metoden, mindfullness, Tibetansk meditation, Kundalini meditation, bevægelsesmeditation og de traditionelle metoder.

7 tirsdage 18.30 - til ca. 20.30 start 9. august. Alle kan deltage.

Læs mere: Judy Rasmussen

   

   
Helsemesse, Vamdrup   

Messe, Vamdrup

Jeg deltager på Få Det Bedre Helsemesse i Vamdrup i weekenden den

27. og 28. august 2011 kl. 10.00-16.30.

Du har mulighed for at afprøve clairvoyance, TFT Tankefelt Terapi, healing og meget andet.

Se mere og udskriv fribillet: Helsemesse INFO.

   

  

 

Lokaler søges   

Odense: Lokaler søges

Jeg starter som instruktør i Wuji Gong, der er en Qi Gong / Tai Chi lignende form for bevægelser. Samtidig med at udbyde kurser i Wuji Gong ønsker jeg også at kunne konsultere klienter. Adgang til lokaler ønskes i Odense og jeg har brug for:

- konsultationslokale med adgang til venterum, toilet og the-køkken.
- sal med plads til mindst 20 personer svarende til 80 m2 og med adgang til spisestue, toilet og the-køkken.

Lokaler behøver ikke være placeret samme sted og de vil ikke blive anvendt samtidig. Kan du selv eller kender du nogen - evt. et behandlerhus - der kan stille lokaler til rådighed på dele- eller lejebasis, vil jeg gerne have en tilbagemelding.  Fornuftige parkeringsforhold vil være at foretrække i begge tilfælde. På forhånd tak.

   

  

 

Hjemmesiden - steenses.dk   

Hjemmesiden

Vi er i øjeblikket ved at færdiggøre de sidste funktioner omkring Tarot. Bl.a. kommer der yderligere et oplæg med relationer omkring parforhold. Ulrik Golodnoff holder reception den 19. august 2011 og alt skulle gerne være færdigt inden da. Se Tarot på Steenses.dk her.

Har du ønsker til værktøjer indenfor selvhjælp, der kan hjælpe i din selvudvikling, og som kan komme andre til gode, er du velkommen til at sende mig dine forslag. Så ser jeg på, hvordan mulighederne er for at bygge dem ind. Du kan kontakte mig via formularen på hjemmesiden eller ved at besvare denne mail.

  

 


  

 

Steenses på Facebbok   

Facebook

Steen's Alternative er på Facebook og er støt stigende. Siden er åben for alle og der kan lægges kommentarer, hvis du ønsker det - besøg facebook-siden, og find ud af om "Du synes godt om".

  

 


  

 

Gode links   

Gode links

Healing, meditationer og samtale: Judy Rasmussen.

Kurser og behandling: Den 6. Sans, Vejle. Her deltager jeg i løbet af efteråret på Cafe aftener, der er lagt på udvalgte torsdage. Hold også øje med hjemmesiden for Den 6. Sans efterhånden, som der kommer opslag.

Clairvoyanceskole: En Tanke Til Forskel. GRATIS klarsynsaften med Bethina den 11.08.2011: Læs mere på ETTF.

Hypnose: Hypnose Jelling.

   

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop