Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

  • Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

TEMA: Tillid - lad hjertet tage styringen

Nyhedsmail udsendt den: 02-01-2015 kl. 17:12:38

Denne og tidligere nyhedsmail kan læses i mailarkivet. Ønsker du ikke at modtage nyhedsmails kan du afmelde dig yderligere mail her.

  • Tema: Tillid - lad hjertet tage styringen
  • Arrangementer
  • Steen Andersen
  • Facebook
  • Gode links

  

 

Garfield - Smile   

Tema: tillid - lad hjertet tage styringen

Jeg har gennem de seneste måneder været i en kraftig udviklingsproces, hvor jeg til fulde har fået sat min tålmodighed på prøve. Essensen af denne proces er min evne til at slippe kontrollen og have tillid til, at processen og livet udvikler sig i den retning, de skal og som jeg har brug for - uden at jeg blander mig. Da jeg i dag med en af mine klienter fik rullet hele denne proces op igen, tænkte jeg, at den kunne andre nok også have glæde af.

I praksis drejer det sig om, hvordan vi som mennesker forsøger, både bevidst og ubevidst, at præge de situationer og forhold, vi er deltagere i. Der er i princippet to modeller, med hver deres struktur. 

Stjernerne i nedenstående repræsenterer for den ene: dig/mig og for den anden: den situation eller modpart, vi har i den aktuelle situation. Vær dog bevidst om, at du samtidig bliver til modpart, når processen eller situationen ses fra den modsatte part. Det betyder, at du både skal forholde dig til din egen påvirkning af din modpart og din modparts påvirkning af dig.

Omklamrende energiI den ene model forsøger vi at omklamre situationen og med den vilje og de muligheder vi nu har, at give af og trække på, forsøger vi at dreje et resultat derhen, hvor vi finder det ønskeligt. Vi skaber et mentalt idealbillede.

Stikordende er her:
- Kontrol og manipulation
- En skjult agenda

   
  

Favne situationDen anden model er favnende eller overgivende, hvor vi lader situationen køre derhen, hvor situationen nu vil køre - og helt uden at vi blander os.

Stikordende er her:
- Total hengivelse
- Uden indflydelse

   
  

Indlevende situationI praksis oplever jeg, at den optimale model er indlevende, hvor jeg kan sætte mine ønsker op, arbejde med dem med min intuition og indføling og ellers lade situationen udvikle sig, sådan som situationen nu har brug for at udvikle sig. Det vil sige, at jeg præger en udvikling men jeg styrer den ikke. Tværtimod lader jeg den udvikle sig, som det for den samtlede situation er bedst tænkeligt.

Stikordende er her:
- Følge hjertet (intuition)
- Flow (slip kontrollen)
- Sætte grænser (stå op for dig selv)

   
  

Dette betyder så, at jeg giver slip på enhver form for kontrol over, hvad udfaldet bliver og jeg forholder mig til det resultat, der måtte vise sig. Følger jeg dette princip, så har det for mig vist sig, at situationen kan udvikle sig til langt større højder, end jeg i min vildeste fantasi, kunne forestille mig.

Jeg bruger her nogle enkle spørgsmål til mig selv, for at sikre mig det friest mulige resultat. Det mest betydende spørgsmål er:

"Hvordan kan jeg se mig selv i øjnene med denne beslutning?".

Hvis ikke jeg kan det, så lader jeg være - i hvert fald indtil jeg har ryddet det væk, som står i vejen for, at det kan ske. Det betyder, at jeg reflekterer over min egen reaktion og stiller spørgsmål til, om det er Ok - om det er fair. Har jeg brug for yderligere tjek, bruger jeg også "Er det nødvendigt?" og "Hvem af os gavner det?". Hvis jeg ikke - med disse spørgsmål - kan se mig selv i øjnene med god samvittighed efterfølgende, så lader jeg være.

Med dette ønskes i alle et godt og lykkebringende nytår.

  

 


      
Kalender 

Arrangementer

Alle arrangementer afvikles i Vejle.

Temaaften: Bank dig selv og få det bedre med EFT
- Onsdag den 07. januar 2015
Teknikken er uden kendte bivirkningen og kan den være super effektiv, lindrende og forløsende. Det kan gælde både ved fysiske smerter, fobier, vaner, stress, hudlidelser, sorg, angst, rygestop, spiseforstyrrelser og et utal af andre ubalancer og lidelser.

Workshop: Silent Mind med Rosaline T. Reiter
- Lørdag den 24. og søndag den 25. januar 2015
Processen bevirker at hovedet bliver mere roligt – den fjerner bl.a. visse former for negative tanker og stemmer. Efter processen har de fleste en oplevelse af at de føler en højere grad af indre ro og en bedre evne til at fokusere når det er nødvendigt og også slappe af når det ønskes.

Workshop: Åndedrætsterapi med Geoffrey Smith
- Fredag den 27. februar 2015
Åndedrætsterapi er nogle enkle og effektive teknikker, der kan hjælpe med at forbedre livskvaliteten. I det øjeblik du har lært brugen af og forstået effekten af en bevidst sammenhængende vejrtrækning, vil du kunne bruge den hvor som helst og når som helst til at genskabe ro og balance.

Workshop: Kontakt med dit indre barn med Geoffrey Smith
- Lørdag den 28. februar 2015
Arbejdet med dit indre barn er en af de væsentligste nøgler til vedvarende lykke, en følelsesmæssig afbalanceret sundhed samt mere gennemførte og dybere kærlige relationer. Du får værktøjer du kan bruge i dagligdagen, som vil gøre det muligt at styrke dit indre barn og dig selv.

Læs mere i Kalenderen på min hjemmeside Steen Andersen .NU.

   

      
Steen Andersen 

Steen Andersen

Siden 2012 har jeg gennemført en terapeutisk grunduddannelse og kan nu kalde mig Integrativ Coach og Terapeut. Jeg har også taget en uddannelse som TFT/EFT tankefelt terapeut og jeg arbejder dagligt med begge disse samt med andre relevante teknikker som bevidstgørelse, regression og progression.

Jeg deltager løbende i kurser, workshops og seminarer omkring personlig udvikling, så jeg på den måde holder mig i gang, afvikler de dele, jeg gerne vil af med og styrker de sider af mig, jeg gerne vil se mere af. 

Ud over denne hjemmeside - steenses.dk - har jeg også hjemmesiderne steenandersen.nu, tefu.dk, meridiantapper.dk samt et par mindre sider, der ikke har relevans i denne mail.

   

   
Steenses på Facebbok 

Facebook

Steen's Alternative er på Facebook og er støt stigende. Siden er åben for alle og der kan lægges kommentarer, hvis du ønsker det - besøg facebook-siden, og find ud af om "Du synes godt om".

   

   
Gode links     

Gode links

Selvhjælp til lindring af smerter: Meridiantapper.

Online terapi: TankeRevision®.
   

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop