Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

 • Steen's Alternative
 • v/ Steen Andersen
 • Tlf.: +45 2679 4222
 • Mail:
 

TEMA: I selvudviklingens navn

Nyhedsmail udsendt den: 05-02-2015 kl. 08:07:57

Denne og tidligere nyhedsmail kan læses i mailarkivet. Ønsker du ikke at modtage nyhedsmails kan du afmelde dig yderligere mail her.

 • Tema: I selvudviklingens navn
 • Arrangementer
 • Steen Andersen
 • Hjemmesiden
 • Facebook
 • Gode links

  

 

Garfield - Smile   

TEMA: I selvudviklingens navn

Faktisk har jeg været ret meget i tvivl om, hvad jeg skulle give denne nyhedsmail af tema. Jeg overvejede også at kalde den for "Livets pauser", da det i ligeså høj grad er sigende for, hvad jeg gerne vil dele.

I begge tilfælde dækker det over den tilstand, hvor jeg/du/vi søger udvikling og selvudvikling for udviklingens skyld og derefter glemmer at leve det liv, der til fulde kan give os, hvad vi har brug for.

Som jeg i en tidligere mail har nævnt, var jeg for nogle år tilbage sygemeldt med stress gennem en længere periode. I praksis nøjagtig 12 måneder. Forud for denne sygemelding lå en årelang periode med arbejde op til 80 timer om ugen og ingen fridage eller ferie. Jeg var selvstændig og det fungerede ikke så godt. Årsagerne er underordnet i dette tilfælde.

Når jeg ser tilbage, så lod jeg mig forlede af, at jeg mente, jeg kunne resonere mig til en løsning. Jeg lod mig forlede af mig selv og jeg lod mig forlede af de "doktriner" som mine rådgivere og vejledere fremlagde for mig.  En ren forblændelse, hvis det skal sættes i ekstremer. Og jeg vidste, deres vejledning var forkert uden at jeg dog magtede at bryde med dette.

Først den dag, hvor en seriøs samarbejdspartner pegede i den retning, hvor jeg helst ville bevæge mig gik det op for mig, at jeg stadig havde magten og også viljen til, at kunne ændre på min situation. Derefter gik det ret stærkt. Jeg fik lagt nogle rammer for fremtiden, lavet planer for, hvordan det kunne og skulle gribes an og så tog jeg en dag af gangen i livets skole.

Og hvad er så forskellen? Jo, den løsning jeg kom i land med er den, hvor jeg har fulgt mit eget indre drive. Det er den løsning, jeg i mit inderste har kunnet sige Ja til uden at skulle slå knuder på mig selv. Det er den løsning, der også har bragt mig dertil, hvor jeg med god samvittighed kan sige, at jeg har gjort det bedste, jeg formåede. Jeg har kunnet hive alle de nødvendige ressourcer op af hatten til at gennemføre projekterne. Samtidig har jeg også kunnet tage de udfordringer og drejninger undervejs, som livet præsenterede mig for. I alt en vindende tilstand, hvor jeg har fulgt min egen vej, som den nu føltes naturligt og med det ansvar, som jeg magtede at tage.

Hvad vil jeg så gerne sige med dette? Jo, jeg er nu igen klar til at kunne tage i mod og udvikle mig. Det betyder, at jeg igen er begyndt at deltage i kurser, workshops og andre arrangementer. Og jeg kan mærke de er givende. Jeg kan også mærke, at jeg hele tiden har brug for to væsenltige elementer i denne proces:

 1. Jeg skal føle i mit inderste, om det giver mening og kun tage det, jeg kan bruge og så være åben for, at det øvrige kan være brugbart uden at jeg lader mig forlede igen.
 2. Jeg skal give den nødvendige plads i livet til, at jeg kan afprøve det tilegnede - det vil sige, at jeg skal leve livet i livet i naturlige relationer med andre mennesker og herfra manifestere de ændringer i mig, som jeg ønsker.

Min lære: Et levet liv, hvor jeg af et ærligt hjerte laver de til- og fravalg jeg inderst inde føler for, har givet mig mere ro end de beslutninger jeg har taget med udgangspunkt i den vejledning jeg mentalt har tilegnet mig.

  

 


      
Kalender 

Arrangementer

Alle arrangementer afvikles i Vejle.

Manglende struktur i hverdagen?

Temaaften: Få det bedre med EFT
- Onsdag den 11. februar 2015
Teknikken er uden kendte bivirkningen og kan den være super effektiv, lindrende og forløsende. Det kan gælde både ved fysiske smerter, fobier, vaner, stress, hudlidelser, sorg, angst, rygestop, spiseforstyrrelser og et utal af andre ubalancer og lidelser.

Læs mere i Kalenderen på min hjemmeside Steen Andersen .NU.

Ønsker du at være vært for et arrangement med mig, så kontakt mig gerne.

   

      
Steen Andersen 

Steen Andersen

Siden 2012 har jeg gennemført en terapeutisk grunduddannelse og kan nu kalde mig Integrativ Coach og Terapeut. Jeg har også taget en uddannelse som TFT/EFT tankefelt terapeut og jeg arbejder dagligt med begge disse samt med andre relevante teknikker som bevidstgørelse, regression og progression.

Jeg deltager løbende i kurser, workshops og seminarer omkring personlig udvikling, så jeg på den måde holder mig i gang, afvikler de dele, jeg gerne vil af med og styrker de sider af mig, jeg gerne vil se mere af. 

Ud over denne hjemmeside - steenses.dk - har jeg også hjemmesiderne steenandersen.nu, tefu.dk, meridiantapper.dk samt et par mindre sider, der ikke har relevans i denne mail.

   

   
Hjemmesiden - steenses.dk   

Hjemmesiden

Har du ønsker til værktøjer indenfor selvhjælp, der kan hjælpe i din selvudvikling, og som kan komme andre til gode, er du velkommen til at sende mig dine forslag. Så ser jeg på, hvordan mulighederne er for at bygge dem ind. Du kan kontakte mig via formularen på hjemmesiden eller ved at besvare denne mail.

   

      
Steenses på Facebbok 

Facebook

Steen's Alternative er på Facebook og er støt stigende. Siden er åben for alle og der kan lægges kommentarer, hvis du ønsker det - besøg facebook-siden, og find ud af om "Du synes godt om".

   

   
Gode links     

Gode links

Selvhjælp til lindring af smerter: Meridiantapper.

Online terapi: TankeRevision®.
   

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop