Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

  • Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Tema: Jeg er perfekt!

Nyhedsmail udsendt den: 15-03-2015 kl. 17:24:39

Denne og tidligere nyhedsmail kan læses i mailarkivet. Ønsker du ikke at modtage nyhedsmails kan du afmelde dig yderligere mail her.

  • Tema: Jeg er perfekt!
  • Steen Andersen
  • Hjemmesiden
  • Facebook
  • Gode links

  

 

Garfield - Smile   

TEMA: Jeg er perfekt!

Blandt de spørgsmål, jeg ofte stiller de mennesker, jeg har i samtale er, om de mener, de er perfekte. Et spørgsmål, der i langt de fleste tilfælde besvares ret entydigt. Jeg tænker, du allerede har besvaret det for dig selv. I modsat fald, vil jeg bede dig tage stilling til, om du mener, du er perfekt?

Jeg er perfekt!

Hvis ikke du mener, at du er perfekt, så er jeg ret overbevist om, at hvis jeg spørger dig hvorfor, så har du samme svar, som jeg har på, at jer er perfekt.

Langt de fleste af de svar jeg får er: "Nej - fordi jeg laver fejl". Og det er netop essensen her. At lave fejl. Jeg er perfekt, fordi jeg laver fejl!

Og jeg er perfekt, fordi jeg ved at de fejl jeg laver i realiteten ikke er fejl. De er udviklingstrin til at blive bedre. Blive bedre til at mestre livet. Opleve konsekvensen af livet på egen hud og dermed blive bedre til at skelne og til at være et helt menneske. Bedre til ikke at gå på kompromis med det, der er vigtigt for mig.

Efterhånden som jeg udvikler mig og bliver bedre til at mestre livet, så åbner det sig med nye muligheder og både større og bedre tilbud på, hvad jeg kan tillade mig at forvente og hvad jeg kan opnå af succes.

De fejl og udviklingstriin jeg besejrer danner derfor grundlag for, hvad jeg har af muligheder og der er i princippet ingen forskel på at gå gennem livet og på at gå til eksamen eller til køreprøve. Det er altsammen et spørgsmål om træning. Og jo mere jeg træner, jo bedre bliver jeg til at skelne og til at foretage de "rigtige" valg. De valg der giver mig ro i sjælen og ro i mit sind.

Hvis jeg gentagne genge får de samme udfald i livet, så er det ganske enkelt, fordi jeg ikke har ændret den grundliggende adfærd, der styrer udfaldet. Det er så et spørgsmål om at finde denne adfærd, at ændre den og rette til efterhånden som reaktionerne kommer i livet.

Jeg må derfor også være åben for, at den adfærd jeg har i dag ikke er den mest hensigtsmæssige. Og jeg må være åben for, at jeg har brug for at ændre min indstilling til mig selv, til min adfærd og til den måde jeg håndterer mit liv på. At være åben for dette er at være i perfekt relation til livsprocessen - i alt fald sådan som jeg ser det.

Så - er du perfekt? Er du fortrolig med at udvikle dig? Er du åben for, at livet kan finde et andet og bedre flow for dig, end det du har i øjeblikket? Alle spørgsmål, som er til din egen reflektion.

  

 


      
Steen Andersen 

Steen Andersen

Siden 2012 har jeg gennemført en terapeutisk grunduddannelse og kan nu kalde mig Integrativ Coach og Terapeut. Jeg har også taget en uddannelse som TFT/EFT tankefelt terapeut og jeg arbejder dagligt med begge disse samt med andre relevante teknikker som bevidstgørelse, regression og progression.

Jeg deltager løbende i kurser, workshops og seminarer omkring personlig udvikling, så jeg på den måde holder mig i gang, afvikler de dele, jeg gerne vil af med og styrker de sider af mig, jeg gerne vil se mere af. 

Ud over denne hjemmeside - steenses.dk - har jeg også hjemmesiderne steenandersen.nu, tefu.dk, meridiantapper.dk samt et par mindre sider, der ikke har relevans i denne mail.

   

   
Hjemmesiden - steenses.dk   

Hjemmesiden

Har du ønsker til værktøjer indenfor selvhjælp, der kan hjælpe i din selvudvikling, og som kan komme andre til gode, er du velkommen til at sende mig dine forslag. Så ser jeg på, hvordan mulighederne er for at bygge dem ind. Du kan kontakte mig via formularen på hjemmesiden eller ved at besvare denne mail.

   

   
Steenses på Facebbok   

Facebook

Steen's Alternative er på Facebook og er støt stigende. Siden er åben for alle og der kan lægges kommentarer, hvis du ønsker det - besøg facebook-siden, og find ud af om "Du synes godt om".

   

   
Gode links     

Gode links

Selvhjælp til lindring af smerter: Meridiantapper.

Online terapi: TankeRevision®.
   

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop