Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

 • Steen's Alternative
 • v/ Steen Andersen
 • Tlf.: +45 2679 4222
 • Mail:
 

TEMA: 5 spørgsmål du vil vokse af

Nyhedsmail udsendt den: 05-02-2016 kl. 13:54:00

Denne og tidligere nyhedsmail kan læses i mailarkivet. Ønsker du ikke at modtage nyhedsmails kan du afmelde dig yderligere mail her.

 • Tema: 5 spørgsmål, du vil vokse af
 • Steen Andersen
 • Hjemmesiden
 • Facebook
 • Gode links

  

 

Garfield - Smile   

TEMA: 5 spørgsmål du vil vokse af

De seneste par uger har jeg præsenteret de samme fem spørgsmål til en stor del af de mennesker, der har gjort brug af mine konsultationer. Spørgsmål som får dem til at vokse, alene på grund af den eftertanke, spørgsmålene giver dem. Jeg vil derfor stille de samme fem spørgsmål til dig, i tillid til, at du også vil vokse.

Alle spørgsmål er afledt af at disse gode mennesker har arbejdet med forskellige udfordringer, temaer og situationer i livet, hvor de holder sig selv tilbage - enten bevidst eller ubevidst (og rigtig mange gange har vi rigtig mange ubevidste blokeringer).

Jeg vil foreslå, at inden du svarer på spørgsmålet, så læser du spørgsmålet grundigt, så du føler, at du forstår det. Giv dig tid, inden du svarer og inden du fortsætter til det næste spørgsmål.

1) Kan vi blive enige om:

At du i en hvilken som helst situation du står overfor i dit liv, så gør du det bedste du kan og tager det bedste valg, du kan finde, af alle de muligheder du har - også i forhold til dine børn, hvis du har sådanne?

Ja / Nej

2) Kan vi blive enige om:

At det har du altid gjort i al den tid du kan huske tilbage, når du ser på de faktiske situationer og IKKE tager hensyn til det, du har lært i bagklogskabens lys - også i forhold til dine børn, hvis du har sådanne?

Ja / Nej

3) Kan vi blive enige om:

At ingen med rimelighed kan forvente eller forlange mere end dette af dig - heller ikke dig selv?

Ja / Nej

4) Kan vi blive enige om:

At du derfor og med al mulig rimelighed kan pakke din dårlige samvittighed temmelig langt væk - og i særdeleshed i de tilfælde, hvor du ikke har kunnet forudsige udfaldet og konsekvenserne af dine beslutninger?

Ja / Nej

5) Kan vi blive enige om:

At du har været helt ærlig overfor dig selv, da du besvarede de fire ovenstående spørgsmål?

Ja / Nej

Vurder dit resultat

Ja) Svarer du Ja i alle fem spørgsmål uden at tænke over hvad du skal svare og helt uden at tøve, så er du rigtig godt hjulpet og realtistisk i forhold til dig selv.

Nej) Har du svaret Nej i bare et af spørgsmålene, så er det mine klare vurdering, at du har grund til at tænke over, hvordan du sætter dit eget selvværd. På en skala fra 0 til 10, bør den være 10 og jeg vil godtage, hvis du synes den er 8 eller derover.

Yderligere skal din værdi som menneske være 10. Her godtager jeg ikke andet, da vi ALLE og uden undtagelse har vores at bidrage med i samfundet, til andre mennesker og til os selv.

Hvis du ønsker at styrke dit selvværd eller indse din værdi som menneske er du velkommen til at melde tilbage. Så vil jeg tilbyde dig en afklarende samtale på telefon - helt gratis og uforpligtende.


Hvis du synes denne mail er værd at sende videre, er du velkommen til det. Husk at få billederne med, når du sender videre. Det giver et bedre indtryk :-)

Tak for din tid. Skab en dejlig dag :-)

  

 


      
Steen Andersen 

Steen Andersen

Jeg er uddannet ingeniør og Integrativ Coach og Terapeut. Jeg har også taget en uddannelse som TFT/EFT tankefelt terapeut og jeg arbejder dagligt med begge disse samt med andre relevante teknikker som bevidstgørelse, regression og progression.

De områder, jeg har arbejdet mest med og derfor også har mit speciale er:

 • Sov godt - få bedre søvm
 • Styrk dit selvværd
 • Bliv fri for Angst, Depression og Stress

Ud over denne hjemmeside - steenses.dk - har jeg også hjemmesiderne steenandersen.nu, meridiantapper.dk samt et par mindre sider, der ikke har relevans i denne mail.

   

     
Hjemmesiden - steenses.dk 

Hjemmesiden

Værktøjerne bliver flittigt brugt. Statistikken fortæller, at der i gennemsnit er ca. 180 unikke brugere i døgnet, hvilket for mig er til fredsstillende. Mest besøgt er sektionen med numerologi stærkt fulgt af sektionen med Tarot. I Ching ligger langt efter men har også en markant del af besøgstallet.

   

     
Steenses på Facebbok 

Facebook

Steen's Alternative er på Facebook og er støt stigende. Siden er åben for alle og der kan lægges kommentarer, hvis du ønsker det - besøg facebook-siden, og find ud af om "Du synes godt om".

   

   
Gode links     

Gode links

Selvhjælp til lindring af smerter: Meridiantapper.

Online terapi: TankeRevision®.
   

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop