Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

 • Steen's Alternative
 • v/ Steen Andersen
 • Tlf.: +45 2679 4222
 • Mail:
 

TEMA: Du er en del af en større helhed (GRATIS: Skab det liv du ønsker dig)

Nyhedsmail udsendt den: 08-06-2016 kl. 19:26:03

Denne og tidligere nyhedsmail kan læses i mailarkivet. Ønsker du ikke at modtage nyhedsmails kan du afmelde dig yderligere mail her.

 • Tema: Du er en del af en større helhed
 • Skab det liv du ønsker dig (GRATIS WEBINAR 13-06-16)
 • Steen Andersen

  

 

Garfield - Smile   

TEMA: Du er en del af en større helhed

Denne lille tekst, vil måske udfordre dig på din antagelse om, at du har en fri vilje. Eller i hvert fald vil den kunne udfordre dig på, hvordan du kan bruge den frie veilje.

Tjek op med din dagligdag. Er det ikke sådan, at du i en eller anden sammenhæng er forbundet med andre mennesker i en gruppe?

Er det så ikke sådan, at I påvirker hinanden med hver jeres meninger?

Er det så ikke også sådan, at når en af jer ændrer mening eller giver udtryk for en konkret holdning, så er det nødvendigt for I andre at forholde jer til dette?

Hver gang en af jer giver udtryk for egen mening eller hver gang en af jer foretager sig noget, som I ikke er forberedt på eller enige om, så vil det skabe en form for dønninger mellem jer. Disse dønninger vil være der indtil I hver finder jeres nye plads med de nye ideer.

Det du kan tage stilling til er, hvordan du vil forholde dig, når der bliver trukket en ny ide op af hatten. Vil du vælge at forholde dig til den eller vil du ikke? Hvis du vælger at forholde dig til den, vil du så tage den til dig som den er eller i ændret form - eller vil du ikke tage den til dig?

Der er formodentlig meget der kan gøre sig gældende. Herunder også, om det er en bagatel der er oppe at vende.

Essensen er, at hver og en i en gruppe er undergivet denne gruppes betingelser og dermed også denne gruppes fælles vilje - i hvert fald i en eller anden grad. MEN gruppen er også underlagt eksterne forhold og herunder er også lovgivningen.

Hvad nu hvis ikke du er enig med lovgivningen? "Med lov skal land bygges" og det er derfor en nødvendighed at alle følger loven, som eksempelvis færdselsloven. For det er vel ikke lige hensigtsmæssigt, hvis alle kvinder bestemte sig for at ville stoppe for grønt og køre når det blev rødt. Det er indlysende i dette tilfælde, håber jeg.

Andre forhold i livet er ikke helt så gennemskuelige. Det vigtige er dog, at når vi indmelder os i en gruppe, så er det vigtigt at vi følger de spilleregler der er for gruppen. Det betyder, at vi kan komme ud for at skulle gøre noget, som i en eller anden grad strider mod vores indre principper - hvad så?

Jeg tænker mig at du har forstået budskabet. Den frie vilje er med andre ord ikke fri i egentlig forstand. Den er, at vi er frie til at vælge, hvorvidt vi vil følge gruppen eller ikke være en del af den. Vi har ikke altid den frie vilje til at kunne ændre en gruppes vilje.

På denne måde er du en del af en større helhed

  

 


  

 

Garfield - Smile   

GRATIS WEBINAR 13-06-16:

Skab det liv du ønsker dig

Mandag den 13-06-16 kl 20:00 afholder jeg webinar om, hvad der skal til, for at du kan få det liv du ønsker dig. Der er tale om fundamental viden, som kan hjælpe dig til at skabe det, du ønsker dig.

Webinaret er en introduktion til mit nye online kursus: SKAB DET LIV DU ØNSKER DIG.

Gennem kurset lærer du at:

 • Sætte navn og indhold på dine ønsker
 • Takle forhindringer
 • Forstå princippet i og kraften fra tiltrækning
 • SKABE DET LIV DU ØNSKER DIG

Indholdet bruger Loven Om Tiltrækning som fundament og du vil i dette webinar lære, hvad denne kraft er, hvad der hindrer den i at virke for dig og hvad du skal gøre, for at få den i balance.

Kurset er planlagt til afvikling fra den 16-06-13 og du kan få det til introduktionspris ved at deltage i webinaret. Ønsker du ikke kurset, kan du stadig have udbytte af dette gratis webinar.

[ Klik her for tilmelding ]

  

 


      
Steen Andersen 

Steen Andersen

Jeg er uddannet ingeniør og Integrativ Coach og Terapeut. Jeg har også taget en uddannelse som TFT/EFT tankefelt terapeut og jeg arbejder dagligt med begge disse samt med andre relevante teknikker som bevidstgørelse, regression og progression.

Jeg deltager løbende i kurser, workshops og seminarer omkring personlig udvikling, så jeg på den måde holder mig i gang, afvikler de dele, jeg gerne vil af med og styrker de sider af mig, jeg gerne vil se mere af. 

Ud over denne hjemmeside - steenses.dk - har jeg også hjemmesiderne steenandersen.nu, meridiantapper.dk samt et par mindre sider, der ikke har relevans i denne mail.

   

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop