• Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Det hele menneske

Det hele menneske er i fuld harmoni med sig selv. Sind, krop og ånd er i balance. Det hele menneske tror på sig selv, ved hvad det kan klare og gør det uden at genere sine medmennesker.

Ydermere lader det hele menneske sig ikke underkaste andres meninger. Det har sine egne meninger men vil ikke nødvendigvis lade dem komme til udtryk. Det afhænger af situationen og du kan derfor opleve, at det ser ud, som om det hele menneske lader sig undertrykke. Det er ikke og vil ikke blive tilfældet. Derimod er muligheden, at det hele menneske anser situationen for mest fordelagtig ved blot at følge strømmen eller alene ved ikke at kæmpe imod.

Du oplever således ikke det hele meneske som værende underdanigt eller aggressivt. Derimod vil du opleve det hele menneske som meget imødekommende og meget tolerant - men ikke nødvendigvis enig.

Du kan påvirke din egen vej mod at blive et helt menneske ved at være bevidst om din kropsholdning: Ret ryg - ikke rank så du knejser med nakken - fødderne parallelle, knæene let fremadbøjede og deraf hoften mere ret med selve ryggen og dermed også hovedet mere oprejst. Den rette ryg giver en bedre omsætning af den åndelige energi, som gennemløber nervebanerne i din rygrad. Derved bliver du i bedre humør, får mere energi og du bliver mere tolerant.

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop