Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

  • Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Velkommen til min side om selvudvikling

 SMILE - Garfield 
  

Vi lever i en verden, hvor vi som enkeltindivider - uanset vi ønsker det eller ej og uanset vi kan se det eller ej - i meget høj grad lader os påvirke af den offentlige mening eller vore omgivelser. Samtidig bliver vi manipuleret af den styrende magt, der med lovgivning og økonomiske reguleringer forsøger at tvinge samfundsordenden i den retning de ønsker. Sidstnævnte er der ikke nødvendigvis noget galt i. Det er egentlig lige så påfaldende, at der findes mennesker med en opførsel, der berettiger de stramme reguleringer.

Pressen kan forvrænge virkeligheden og få os til at tro på, at en mand er morder - også selvom han bliver frikendt ugen efter. Reklamerne kan få os til at tro på at lige præcis dette vaskepulver er godt for miljøet - også selvom det er fyldt med gift. Og politikerne kan få os til at tro at det går fantastisk godt i Danmark ...

Hvis vi skal overleve denne udvikling, uden at vi skal underkastes en ydre vilje, er det nødvendigt at vi griber fat om vor egen indre udvikling og at vi hver især forholder os seriøst og fornuftigt, hovedsageligt til os selv men også i høj grad til andre.

Vi skal åbne vore øjne.

Et af de første områder vi bør gribe til, er hvordan vi påvirker vore omgivelser og hvordan vores ærlige samvittighed har det i denne forbindelse. Tit bliver det sagt, at "det kan man ikke" eller tilsvarende. Men er det nu også vores egne indre holdning eller er det noget vi har taget til os, fordi vi indordner os under andre?

Der går utroligt mange mennesker rundt i samfundet som blot opretholder dagen og vejen uden at vide hvilke muligheder de rent faktisk har for at påvirke dagligdagen i deres egen retning. Af den simple grund at disse mennesker ikke får eller tager sig tid til at tænke og filosofere over tilværelsen. Samfundsudviklingen løber utroligt hurtigt i disse dage, men hvorfor? Hvis vi nu alle sammen ville sætte os stille hen nogle minutter om dagen, uden TV, radio, computere, aviser eller andre medier til at forstyrre os. Så ville vi ganske langsomt indse, i hvor høj grad vi er påvirket af de meninger som herigennem gives tilkende og i hvor lille grad vores egen indre - og for os ærlige - mening kommer til udtryk.

På denne hjemmeside forsøger jeg at give nogle tankemæssige retningslinier, som skal være med til at du åbner dine øjne. De skal få dig til at tænke dine egne tanker i stedet for at tænke andres tanker. Heri også en lille note: Hvis du efter at have læst mine små notitser begynder at tænke MINE tanker, så er mit mål forfejlet. Enten fordi du ikke har forstået essensen eller også fordi jeg ikke har gjort mit arbejde godt nok.

 

HELD OG LYKKE PÅ DIN VEJ.

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop