• Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Test din intuition

Intuitionstesten er beregnet til at optræne din intuition og den virker ved, at der allerede nu er valgt et symbol, som skjuler sig under markeringen yderst til venstre. Klik på et af de viste symboler for at vælge, hvilket symbol du mener intuitionstesten gemmer. Er dit valg korrekt, vil du øge din pointscore med en, er det ikke korrekt vil du ikke få point. Når du har valgt et symbol, vil det korrekte blive vist i markeringen og efter et øjeblik, vil det forsvinde. Der trækkes nu et nyt skjult symbol, som du har mulighed for at udpege.

Såfremt din pointscore af korrekte svar ligger på mere end 17 ud af 100, er din intuition bedre end det statistiske gennemsnit for korrekte valg. Jo højere din pointscore er over 17 ud af 100 jo bedre er din intuition. For at få bedst kontakt med din intuition, skal du slappe så meget af i din hjerne, som det er muligt for dig.

Slap af og koncentrer dig om symbolerne. Når du er klar, klik da på det af de viste symboler, som du mener er skjult yderst til venstre.

 

   

 

Forsøg:      Rigtige:     

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop