• Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Når du oplever modstand på det du gør

Vi støder alle på opgaver i livet, som vi får større eller mindre modstand på at gennemføre. Det er en del af læringsprocessen for livet og nogle opgaver er mere genstridige end andre. Hvis du hele tiden oplever modstand på det du ønsker og det du gerne vil opnå, er der, så vidt jeg kan se, kun to regulære svar og der er ligeledes kun en regulær årsag. Og du skal selv arbejde dig frem til, hvilket der er det korrekte.

1 - Det du gør, er forkert. Tiden er ikke til, at du opnår det du gerne vil. Enten kommer det senere eller også gør det ikke. Lad være med at gøre mere nu.

2 - Du gør det ikke godt nok. Det du gør, er uharmonisk og ikke i overensstemmelse med din indre overbevisning eller de omgivelser du forsøger at spille op imod. Prøv at gøre det anderledes.

Arbejdsformen til, hvordan du finder ud af, hvad der er det korrekte, er du nok nødt til at afpasse efter din egen indre vejledning og tilskyndelse.

 


Blog oversigt

Alle indlæg bliver gennemset forud for offentliggørelse. Indlæg med ugyldig e-mail adresse slettes. E-mail adresse vises ikke i blog-oversigten.

Bemærk: Alle felter markeret med * skal udfyldes.

Dit navn
*
Din E-mail
*
Hjemmeside
 
Overskrift
*
Kommentar
*
Marker her
send mail, når der er nye indlæg i denne blog
 
 
 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop