• Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Brug af numerologi ved navneskift

Det spørgsmål, jeg indtil nu er blevet stillet hyppigst, er om brug af numerologi i forbindelse med navneskift. Jeg har selv fået fjernet en del af mit navn i forlængelse af et numerologisk introduktionsforløb, hvor jeg tilegnede mig de numerologiske grundprincipper. Jeg fik mit navn ændret på anbefaling af den numerolog, der afholdt kurset. Min daværende situation og de oplevelser jeg havde i forlængelse af navneskiftet, giver mig en praktisk tilgang til at svare.

Min oplevelse af anvendelse af numerologi i forbindelse med navneskift er, at såfremt vi er afklaret med navneskiftet og i vores inderste ønsker et andet navn, så er det Ok, såfremt der er flere navnekombinationer vi er i tvivl om. Det kan være fordi vi bedre kan lide det nye navn og fordi vi ikke er tilfredse med vores nuværende. Hvis vi derimod ønsker at skifte navn for at få en anden livsbane, så er det nok tvivlsomt, hvor stor effekt navneskiftet i sig selv har. Årsagen er, at vores indre mentale indstilling har større indflydelse på vores daglige gøremål end vores navn har. Og det er vores daglige gøremål, der i alle henseender bringer os til at vælge de (livs)veje, vi kommer til at gå.

Jeg ser et navneskift som en bekræftelse af en indre mental ændring af livsholdning og jeg betragter numerologien som et værktøj, der kan give en pejling af livsvejen ud fra navnet. Valg af et numerologisk bestemt navn for at få en mere harmonisk eller retningsbestemt tilværelse bør, efter min vurdering, ikke alene være grundlaget for et navneskift, da den mentale del ikke er på plads. Det vidner mere om en svag vilje, hvor vi kan lade os presse.


Kommentarer

navneændring

Skrevet af Camilla den 02. november 2012 kl. 22:15

Hej jeg har overvejet at en navneændring, og ville
godt høre om, hvor man kunne få afvide hvilket
navn det passer til en?

Sv: navneændring

Skrevet af Steen den 05. november 2012 kl. 17:45

Hej Camilla

Jeg er ikke uddannet numerolog, så der kan
jeg desværre ikke hjælpe dig og kan i stedet
henvise dig til Silicia Poulsen, som jeg selv har
anvendt flere gange: http://silicia.dk/

God vind i din proces

Hilsen
Steen


Blog oversigt

Alle indlæg bliver gennemset forud for offentliggørelse. Indlæg med ugyldig e-mail adresse slettes. E-mail adresse vises ikke i blog-oversigten.

Bemærk: Alle felter markeret med * skal udfyldes.

Dit navn
*
Din E-mail
*
Hjemmeside
 
Overskrift
*
Kommentar
*
Marker her
send mail, når der er nye indlæg i denne blog
 
 
 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop