Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

  • Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Regression

Regression er at se tilbage. Det kan være tilbage på perioder eller hændelser der er foregået i det nuværende liv. Det kan også være en oplevelse af at være i et tidligere liv eller i en anden tid, hvor der er sket ting, der påvirker vores nuværende situation og liv.

Terapi sammen med regression kan give indblik og indsigt, som det ikke er muligt at opnå på anden vis. Dermed kan det blive et transformerende værktøj, der rykker livet i mere harmoniske folder.

Frem til udgangen af juni har jeg tilbud på regressionsterapi til nedsat pris, da jeg gerne vil give mulighed for at du kan stifte bekendteskab med dette meget stærke værktøj.

Skriv eller ring hvis du ønsker flere oplysninger.

Søren Andersen (regression)
Jeg var tilbage i en tid, hvor jeg oplevede mig selv i forhold til min nuværende kone. Det gav et kæmpe indblik i, hvorfor vores kommunikation har været som den var og det har rykket helt vildt i den måde vi nu kommunikerer på nu. En meget mere harmonisk og ligeværdig oplevelse. Tusind tak for hjælp til denne indsigt :-)

Bestil din regressionsterapi her

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop