Til forsiden Kontakt os Sitemap Udskriv

  • Steen's Alternative
  • v/ Steen Andersen
  • Tlf.: +45 2679 4222
  • Mail:
 

Selvudvikling

Jeg har indført rygeforbud i mit hjem og jeg afviger ikke fra denne beslutning ved at gøre undtagelser. Ikke fordi jeg har noget imod rygere men fordi jeg ikke vil have belastet min krop unødigt med røg. Og jeg vil ikke opholde mig i den meget karakteristiske "efterduft" som rygere efterlader i et utilrøget hjem. Det betyder ikke, at jeg ikke besøger dem i min familie og omgangskreds, der er rygere. Jeg respekterer dem som mennesker og hverken kan eller vil forsøge at få dem til at holde op. Det er helt deres egen sag.

Påfaldende er det så, at enkelte af disse rygere ikke besøger mig mere eller ikke besøger mig så tit - "fordi jeg ikke respekterer dem".

Øh - hvad har det med selvudvikling at gøre? Jo, jeg har foretaget et opgør med mig selv. Det påvirker min omverden men det er deres valg, hvordan den vil forholde sig til min beslutning. Min beslutning er ikke foretaget i ond vilje mod mine medmennesker men som en konklusion af, at jeg ikke vil påtage mig denne belastning. Jeg er kommet i bedre harmoni med mig selv og har dermed også fået mere overskud til at klare dagens opgaver.

Jeg vil med dette web-sted gribe sagen anderledes an, end vanligt er. Det er min hensigt at give en fyldestgørende fysisk/åndelig forståelse for, hvordan det fysiske og det åndelige er skruet sammen og forbundet med hinanden. Det er min hensigt at vise, at der findes mere mellem himmel og jord, end det vi kan se, måle og veje. At det i bund og grund drejer sig om, at vi skal frigøre os fra bundne normer og dogmer for at vi som mennesker kan få den fulde føling med os selv. Vi skal med andre ord få kontakt med vores egen indre kerne; Gud, Vejlederen, Skaberen, Den Vise eller hvad vi hver især ynder at kalde denne energi - og vi skal turde have en mening.

Lidt af en opgave - ja. Men jeg har visionerne og mit håb er så, at jeg magter at løfte opgaven på en måde, der gør dig istand til at fange mine tanker og at kunne forstå mine ideer. Du bestemmer så selv, hvorvidt du vil tage dem til dig.

 

"Opøv dig i at kunne være dine tanker og følelser bekendt, for på de indre planer kan alle høre og se dine tanker og følelser - hvilket vil være det samme, når vi går over i den nye dimension. Træn derefter dig selv i bevidst at tænke smukke tanker om alt og alle - forsøg at se Kristus i dem alle! Hvis dine tanker er rettet imod noget smukt, vil du tiltrække noget smukt."

"... Vi har alle en mission! Og den bedste måde vi kan opfylde den på, er ved at gøre det, vi i vore hjerter føler/ved er rigtigt. I stedet for at tragte efter at udføre andres mission, så yd den hjælp, du kan give i dine nærmeste omgivelser."

Fra bogen "Stjernemennesker - solens børn" af Tia'Ra Solera.

 

Med Bethina Hansen. Se også: En Tanke Til Forskel - Clairvoyance Skole

 

Savner du noget .. ?

Hvis du savner tekster eller værktøjer fra min tidligere hjemmeside eller du har forslag til udvidelser og forbedringer, er du velkommen til at skrive til mig, så det kan blive udbedret [ Skriv her ]

 

 
Besøg Din Intelligente Krop